1. Nog even geduld

  Nog even geduld
  De inzameling van kerstbomen op de Markt in Prinsenbeek lijkt wel begonnen. Sinds vrijdag ligt er al een flinke stapel op de parkeerplaats, terwijl de kerstbomenverbranding pas over een week is.

  Omwonenden maken zich hier wel zorgen over, vertelt één van hen. De verwachting is dat de stapel verder zal groeien.

   

  De meeste kerstbomen die er nu liggen zijn afkomstig van de schaatsbaan van WinterWonderBeek, bevestigen de vrijwilligers die er aan het opruimen zijn. Ze vragen zich hardop af waarom de verbranding nog een week op zich laat wachten.

   

  Zondag 13 januari om 19.00 uur

  De kerstbomenverbranding op de parkeerplaats van de Markt in Prinsenbeek is op zondag 13 januari om 19.00 uur, een uur later dan eerder aangekondigd. Kinderen krijgen dan een lot voor iedere ingeleverde kerstboom. Met dit lot maken ze kans op mooie prijzen. De kerstbomen kunnen één uur voor de verbranding worden ingeleverd. Na afloop van de verbranding krijgen de kinderen iets lekkers, tegen inleveren van hun lot.

   

  Ophalen kerstbomen

  Kerstbomen die niet naar de inzameling of verbranding gaan, kunnen worden aangeboden naast de gft-container bij de laagbouwinzameling. Wie gebruik maakt van ondergrondse containers, kan de kerstboom naast de gft-zuil zetten. Staan de containers in een inpandige ruimte, dan kan de boom bij de gft-containers van de laagbouw. De ophaaldagen staan in de Afvalwijzer App en op www.mijnafvalwijzer.nl.  

   

  Wie na 31 januari 2019 een kerstboom kwijt wil, kan deze laten ophalen in de reguliere snoeihoutroute (één maal per vier weken); aanmelden op www.breda.nl/afval of bellen naar 14076.

  Zaterdag 05 januari 2019
  Prinsenbeekkerstbomenverbranding
  Nog even geduld
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.