Groenrijk 728 sept
 1. Nog een webinar over ‘financiële rust’

  Eerder dit jaar was er flink wat belangstelling voor zijn lezing bij AdviesAnalyse in Prinsenbeek. Daarom spreekt Daniel Lourenço van NNEK Vermogensbeheer op woensdag 22 september nogmaals tijdens het webinar ‘Hoe bereik en houd ik Financiële Rust?’ Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden.
  Nog een webinar over ‘financiële rust’
  Daniel Lourenço (Foto: AdviesAnalyse)

  Door Peter van der Bent

  Het doel van AdviesAnalyse is financiële rust leveren. Daarom deze online sessie die inzicht geeft in hoe je een tekort aan geld kunt voorkomen, ook al doen zich tegenslagen voor. Topspreker Daniel neemt je mee in een verrassend en verfrissend verhaal over ons financieel gedrag. Waarom nemen we bepaalde beslissingen? Wat zijn de gevolgen? En hoe zorg je ervoor dat je betere (financiële) beslissingen neemt?

   

  Interessant voor iedereen die met geld te maken heeft. Iedereen dus! Het verhaal van Daniel is laagdrempelig. Verwacht geen jargon of dikdoenerij.

   

  Iedereen die belangstelling heeft, kan deelnemen aan het webinar. Aanmelden: klik hier. Als je je inschrijft voor dit webinar, ontvang je een replay. Zo kun je de uitzending ook terugkijken.

  Zaterdag 18 september 2021
  Prinsenbeekwebinarfinanciele rust
  Nog een webinar over ‘financiële rust’
  Daniel Lourenço (Foto: AdviesAnalyse)
  1
  Reacties