1. Nog een open dag Afscheidshuys d’Beek

  Na geslaagde open dagen in het nieuwe pand aan de Beeksestraat 5 afgelopen weekend volgt op zaterdag 26 oktober tussen 12.00 en 16.00 uur nog een open dag bij Afscheidshuys d’ Beek in Prinsenbeek.
  Nog een open dag Afscheidshuys d’Beek
  (Foto: Afscheidshuys d' Beek)

  Door Femke Machielsen, Jan Reedijk en Netty Mathijssen

  Dat er interesse in het dorp bestond, wisten we, maar dat zoveel inwoners van Prinsenbeek en omgeving een kijkje kwamen nemen, hadden we niet voor mogelijk gehouden. Onze verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. De jongste bezoeker was 5 jaar en de oudste 94.

   

  De gasten waren onder de indruk van de warmte die het hele pand uitstraalt. Onder het genot van een kopje koffie lieten velen zich uitvoerig voorlichten over de nieuwe trends in de uitvaartbranche. Ook werd al intensief gebruik gemaakt van de spreekkamer voor persoonlijke gesprekken. Er waren veel lovende woorden van de bezoekers. Van een pastoor ontvingen we nog een mailtje met de navolgende tekst: ‘Netty, Femke en Jan, Van mijn kant ben ik diep onder de indruk van jullie prachtige, nieuwe pand; ingetogen, maar vooral ook warmte en rust uitstralend. Jullie hebben exact de juiste sfeer weten te treffen om op een passende wijze afscheid te kunnen nemen van een dierbare. Diepe buiging!’

   

  Mocht u het afgelopen weekend geen mogelijkheid hebben gehad om langs te komen, dan staat er een nieuwe open dag in de planning. Noteer de datum: zaterdag 26 oktober 2019 van 12.00 tot 16.00 uur. Natuurlijk mag u ook eerder komen, maak daarvoor een telefonische afspraak via tel. 076-50 22 887.

   

  Voor de gemeente Prinsenbeek is dit een waardevolle aanvulling. Afscheidshuys d’ Beek ligt op loopafstand van de kerk, de begraafplaats en de diverse condoleanceadressen. Voor een opbaring hoeft men niet meer naar Breda, want alle verzekeraars vergoeden de diensten van Afscheidshuys d’ Beek.

   

  Van maandag tot en met vrijdag houden wij dagelijks een open inloopspreekuur van 09.00 tot 10.00 uur. Maar een gesprek op een ander moment is ook mogelijk. Voor informatie en het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer: 076-50 22 887. Voor meer informatie: www.reedijkuitvaart.nl of info@reedijkuitvaart.nl.

  Donderdag 22 augustus 2019
  PrinsenbeekAfscheidshuys d'Beekopen dagen
  Nog een open dag Afscheidshuys d’Beek
  (Foto: Afscheidshuys d' Beek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.