Groenrijk 728 100920
 1. Nog een keer Mini-Brocante

  De ‘Mini-Brocante’ van het Keniaproject afgelopen weekend heeft 456 euro opgebracht. De vrijwilligers hopen ook komende vrijdag en zaterdag veel kopers te ontmoeten in de loods aan De Lind 15 in Prinsenbeek. Donderdag kunnen er weer spullen worden gebracht.
  Nog een keer Mini-Brocante
  (Foto: Kenia Scholingsproject Prinsenbeek)

  Door Ria Bekkers

  Het was weer fijn als vanouds….. Uitzoeken, inrichten en dan de spanning of de klanten ons wel weten te vinden op een andere locatie. Twee dagen hebben we verkocht vanuit een loods op Lind 15, met een verrassend resultaat: 456 euro. En je kunt niet zien dat er iets weg is.

   

  Spullen brengen

  Bovendien kunnen komende donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur nog spullen gebracht worden. Want ook komend weekend zijn we er, op vrijdag 25 en zaterdag 26 september van 11.00 tot 16.00 uur.

   

  We stonden afgelopen weekend ook op De Nispenhoeve met boeken en platen, en hier was het gezellig druk. De opbrengst: 148 euro. Op De Nispenhoeve zijn we volgend weekend ook nog, op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. We hopen u te zien op de Nispenhoeve of De Lind. 

   

  Het Kenia Scholingsproject Prinsenbeek verkoopt tweedehands spullen die gratis door dorpsgenoten en andere donateurs beschikbaar worden gesteld. De opbrengst is voor scholenprojecten in Kenia.

  Dinsdag 22 september 2020
  PrinsenbeekKeniabrocantescholingsproject
  Nog een keer Mini-Brocante
  (Foto: Kenia Scholingsproject Prinsenbeek)
  Reacties