Groenrijk korting 728
 1. Nog cadeautjes gewenst voor wat extra zonneschijn

  De Zonnebloem kan nog wel wat hulp gebruiken bij de actie Zon in de Schoorsteen. Het loopt wat minder hard dan vorig jaar, terwijl er toch veel mensen zijn voor wie dit cadeautje wat extra zonneschijn brengt.
  Nog cadeautjes gewenst voor wat extra zonneschijn

  ,,Momenteel hebben we zo’n 170 aanmeldingen voor mensen die wel een opkikkertje kunnen gebruiken en nog maar 85 toezeggingen om een pakje te maken. En daarnaast voor 20 pakjes een financiële bijdrage. Dit is allemaal aanmerkelijk minder dan afgelopen jaren’’, verklaart Anton Hoeven van de Zonnebloem, die hoopt nog wat extra's.

   

  Cadeautjes kunnen tot zondag worden ingeleverd. Anders gaat de Zonnebloem het tekort zelf kopen en inpakken, want zeker is wel dat alle aangemelde personen een attentie krijgen.

   

  Wilt u helpen om mensen een sinterklaascadeautje te bezorgen? Het gaat om een cadeautje van ongeveer vijf euro, dat leuk wordt ingepakt, met eventueel met een rijmpje. Mocht u vanwege corona liever zelf geen cadeautje kopen en/of maken, dan wil de organisatie dat doen. U kunt daarvoor uw bijdrage overmaken op IBAN: NL43 RABO 0142 5603 75 t.n.v. De Zonnebloem Prinsenbeek of uw bijdrage bij onderstaande adressen in de brievenbus doen.

   

  Cadeautjes kunnen tot en met maandag 29 november worden ingeleverd bij Speelgoed & Kadohuis Babsies, Loopstraat 1 (tegenover de HEMA). De winkel is ook op zondag open. Mocht dat niet lukken, dan kunt u na telefonisch overleg het pakje bij een van de contactpersonen afgeven. Graag op het pakketje vermelden A = algemeen, V = voor een vrouw of M = voor een man.

   

  Vragen? Stuur een mailtje naar zonindeschoorsteenprinsenbeek@hotmail.com of bel (bij voorkeur tussen 18.00 en 20.00 uur) naar:

  Ella van Hulst, De Gemetjes 15, tel. 076 - 541 79 05;

  Erica Heutz, Kapelstraat 13 D, tel. 076 - 542 63 60;

  Anton Hoeven, Kapittelhof 14, tel. 076 - 541 32 75.

  Donderdag 25 november 2021
  PrinsenbeekZon in de SchoorsteenSinterklaasZonnebloem
  Nog cadeautjes gewenst voor wat extra zonneschijn
  0
  Reacties