Regiobank bedrijfshypotheek 728
 1. Nikki Pommer (22) in Viva400

  Nikki Pommer (22) uit Prinsenbeek staat in de Viva400, een lijst van Viva met volgens het damesmagazine de vierhonderd meest inspirerende vrouwen van Nederland. Nikki is genomineerd in de categorie ‘Creatieven’.
  Nikki Pommer (22) in Viva400
  (Foto: Frans Strous Fotografie)

  In 2018 gaf Nikki haar eerste boek ‘De wijze lessen van een twintiger’ uit. Met hierin de lessen die ze leerde op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, nadat ze op zeventienjarige leeftijd een burn-out had gekregen. Daarna hield ze ook verschillende spreekbeurten over dit onderwerp. ,,We zouden het niet normaal moeten vinden dat zoveel stress een standaardonderdeel van ons leven is. Je ziet het niet alleen op de werkvloer, maar het begint al op school'', aldus de jonge schrijfster. Vanuit die gedachte begon ze ook haar eigen bedrijf SAY NIK, met workshops en trainingen om een betekenisvol en duurzaam leven te leiden.

   

  In 2016 won Nikki al het project 'ZomerOndernemer' in Breda. Vorig jaar werd ze opgenomen in de ‘Jonge 100’, waarna ze de ‘Different is Better-award’ in ontvangst mocht nemen. Ook werd ze afgebeeld op een billboard tijdens de Bredase Smaakmakers-campagne. Nu staat ze in de Viva400, in de categorie ‘Creatieven’. Er kan tot en met 2 december op haar worden gestemd via https://www.viva.nl/viva400/creatieven/.

  Donderdag 21 november 2019
  PrinsenbeekViva400
  Nikki Pommer (22) in Viva400
  (Foto: Frans Strous Fotografie)
  0
  Reacties