Groenrijk kerst 728
 1. Nieuwe wijkagent naast Bosma

  Prinsenbeek heeft een nieuwe wijkagent naast Erik Jan Bosma. Yvonne Groeneveld is de opvolgster van Inge Leer, die eind vorig jaar afscheid nam van het politiekorps.
  Nieuwe wijkagent naast Bosma
  Wijkagenten Yvonne Groeneveld en Erik Jan Bosma. (Foto: politie)

  Door Yvonne Groeneveld

  Even voorstellen: ik ben Yvonne Groeneveld en sinds juli dit jaar actief als wijkagent in Prinsenbeek. Ik werk hier samen met collega wijkagent Erik Jan Bosma.

   

  Ik ben begonnen als agent in het voormalige politiekorps Rotterdam-Rijnmond. Vanaf 2015 ben ik actief als wijkagent en in 2017 kwam ik naar de eenheid Zeeland-West Brabant, waarbij Oosterhout mijn werkgebied was. Buiten het feit dat ik wijkagent ben, draai ik ook nog surveillancediensten, evenementen en dergelijke.

   

  Kennen en gekend worden

  Mijn visie als wijkagent is het kennen van en gekend worden door de burger. Ik wil ‘centraal’ in mijn wijk en dus dicht bij de burgers staan.  Zij zijn de ogen en oren van de politie.  We kunnen het immers niet alleen. Samen met de burgers, mijn collega’s en netwerkpartners wil ik de veiligheid in mijn wijk zo goed mogelijk waarborgen. 

   

  Heeft u vragen of wilt u in contact komen met de wijkagenten van Prinsenbeek, dan kunt u bellen met het landelijke politienummer tel. 0900-8844 of zich melden via het contactformulier op www.politie.nl/mijn-buurt. Bij spoed en of verdachte situaties belt u 112!

   

  Woensdag 03 augustus 2022
  Prinsenbeekpolitiewijkagent
  Nieuwe wijkagent naast Bosma
  Wijkagenten Yvonne Groeneveld en Erik Jan Bosma. (Foto: politie)
  0
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/zomers-buurten-bij-de-rijfii/
  Reacties