1. Nieuwe uitbater horeca Albatross

  Nieuwe uitbater horeca Albatross
  Eigenaar Mark ter Beek van restaurant De Peer verzorgt vanaf 1 maart de horeca bij Golfvereniging Albatross in Prinsenbeek. Het restaurant heet dan voortaan De Gasterij.

  Ter Beek volgt Marc en Olga de Roos op, die de afgelopen twee jaar ‘Brasserie Bij de Roos’ aan de Weimesedreef pachtten.

   

  Ter Beek is van plan dit te doen op een manier ‘à la De Peer’, die hij al bijna negen jaar runt. ,,Uiteraard in een andere setting, met een ander terras en andere gasten’’, voegt hij eraan toe. ,,De insteek is om een goede culinaire ontmoeting in het groen mogelijk maken, voor leden van de golfvereniging, maar ook voor omwonenden en andere gasten. Lekker lunchen en dineren à la De Peer.’’

   

  Dankzij zijn horeca-etablissement aan het Liesbos met z’n vijftien man in vaste dienst is hij goed toegerust op de nieuwe uitdaging, vindt de horecaman, die van plan is om voor langere tijd het restaurant van de golfclub te gaan draaien. Een aantal van zijn medewerkers zal ook bij Albatross gaan werken en er gaan ook mensen mee over. Daarbij is Ter Beek altijd op zoek naar nieuw personeel om het team te versterken, ook voor overdag, benadrukt hij.

   

  Dinsdag 11 december 2018
  PrinsenbeekGolfvereniging Albatrosshoreca
  Nieuwe uitbater horeca Albatross
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.