Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Nieuwe sportzaak in de Groenstraat

  Nog geen maand na de sluiting van SportRR opent op hetzelfde adres een nieuwe sportzaak aan de Groenstraat 14 in Prinsenbeek. Vanaf dinsdag 14 augustus is hier RECS Sports gevestigd.

   

  Christian Wijnen (47) van RECS Sports heeft de winkel van Stephan Rasenberg overgenomen. Die sloot halverwege juli zijn zaak.

   

  De nieuwe eigenaar gaat het aanbod flink uitbreiden, met een ruim assortiment aan voetbalschoenen, fanshop-kleding van internationaal bekende voetbalclubs en ondersteunende sporten, vertelt hij. Wijnen is geen onbekende in de branche; hij runt sinds 2011 een grote Sport 2000-winkel in Oosterhout. Het nieuwe verkooppunt ziet hij als een mooie stap in zijn groeiambitie. ,,RECS Sports wordt dé sportspecialist in Prinsenbeek. De winkel biedt een ruim assortiment aan topmerken, en uitstekende service en klantvriendelijkheid staan er hoog in het vaandel’’, belooft hij. Hij gaat de winkel runnen met het al vertrouwde gezicht van Floris.

   

  RECS Sports is gespecialiseerd in hockey, voetbal, training/fitness en hardlopen, aldus Wijnen. ,,Maar ook voor andere sporten, sneakers en sportieve casual kleding kan men er terecht, evenals voor het bedrukken van team- en bedrijfskleding. Met de back-up van de grote sportzaak in Oosterhout zal vrijwel aan iedere vraag kunnen worden voldaan.’’ Met het nieuwe sportseizoen weer voor de deur, heet Wijnen iedereen van harte welkom in zijn zaak aan de Groenstraat 14.

  Maandag 06 augustus 2018
  PrinsenbeeksportzaakRECS SportsSport 2000 Oosterhout
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.