1. Nieuwe kapperszaak aan de Markt

  Aan de Markt nummer 21 in Prinsenbeek is vandaag een nieuwe kapperszaak geopend. Jonge ondernemers Amansho Hindori (24) en Sofian Chelgui (21) zijn hier aan de slag gegaan met hun ‘Quote Barber & Hairdresser’.
  Nieuwe kapperszaak aan de Markt

  Dat er al veel kappers in Prinsenbeek gevestigd zijn, heeft hen niet tegengehouden. Ze zien hier een mooie toekomst voor hun zaak. ,,Wij zijn een echter barbershop’’, verklaart Amansho het verschil met de andere kappers in het dorp. ,,Wij knippen alleen mannen, van alle leeftijden, kinderen en volwassenen.’’ Sofian vult hem aan: ,,Onze specialiteit is werken met de tondeuse, opscheren en ook baarden. Maar we doen ook alle andere voorkomende kapsels.’’

   

  Dat ze voor Prinsenbeek hebben gekozen lijkt geen toeval. Ze wonen nu in Breda, maar kennen het dorp goed; ze gingen hier naar school, Amansho naar De Griffioen en Sofian naar De Horizon. ,,We hadden meer panden op het oog, maar hebben uiteindelijk hiervoor gekozen.’’

   

  Over de naam ‘Quote Barber & Hairdresser’ zijn ze duidelijk. ,,We vonden het lekker klinken, én we hebben natuurlijk wel ambities’’, aldus een lachende Sofian.

   

  Zondag

  Quote Barber & Hairdresser is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur. Tot 18.00 uur is het vrije inloop en daarna op afspraak. Ook op zondag is de barbershop open, die dag tot 18.00 uur.

   

  Markt 21 is het pand waar tot een jaar geleden woonartikelenwinkel Smit & Jones was gevestigd. Tot eind 2016 zat hier jarenlang modezaak De Bont.  

  Vrijdag 10 juli 2020
  Prinsenbeekkapperszaakbarbershopmannen
  Nieuwe kapperszaak aan de Markt
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.