Groenrijk kerst 2021
 1. Nieuwe jeugdgroep Glitters

  Glitters Dance & Twirlvereniging in Prinsenbeek is een nieuwe jeugdgroep gestart. Jongens en meisjes vanaf vier jaar zijn welkom om kennis te komen maken met de sport baton twirling/majorette.
  (Foto's: Glitters Dance & Twirlvereniging)

  Door Sandra Haarbosch

  Lijkt het jou ook leuk om dansen, ballet en gymnastische bewegingen te combineren met een stok (baton)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jongens en meisjes vanaf vier jaar zijn welkom om kennis te komen maken met de sport baton twirling/majorette. 

   

  We trainen nog tot eind november op zaterdagen van 9.00 tot 10.00 uur in De Drie Linden, daarna in Breda. Lijkt het jou leuk om kennis te maken met deze sport, meld je dan aan voor een gratis proefles via info@glittersprinsenbeek.nl. Wil je meer weten over onze activiteiten kijk dan ook op onze facebookpagina, klik hier of kijk op www.glittersprinsenbeek.nl.

   

  Glitters is een vereniging die al ruim twaalf jaar jonge sporters opleidt, zowel op nationaal als internationaal niveau. Dit doen we met veel plezier en enthousiasme. Ieder lid krijgt bij ons de kans om zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen. Sporten op je eigen tempo en niveau is daarom een belangrijk eigenschap van de trainingen. Een jonge sporter leert in de trainingen verschillende disciplines van de sport. Glitters is geen grote vereniging, maar streeft naar persoonlijke begeleiding. Ieder lid krijgt voldoende aandacht om zich de sport eigen te maken.

   

  Nieuwsgierig geworden? schrijf je dan nu in voor een gratis proefles!

  Zaterdag 16 oktober 2021
  PrinsenbeekGlitterstwirlvereniging
  (Foto's: Glitters Dance & Twirlvereniging)
  0
  Reacties