Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Nieuw Flipped Table Magic Toernooi

  (Foto: Maarten le Blanc)
  In Café-Zaal ’t Veehandelshuis in Prinsenbeek is woensdagavond 17 januari een ‘Flipped Table Magic Toernooi’. Hierbij draait het om het ruilkaartenspel ‘Magic: The Gathering.

   

  In het spel nemen twee (of meer) spelers het tegen elkaar op in een strijd om levenspunten. Ieder spel stelt een gevecht voor tussen krachtige ‘tovenaars’. Het spel is de grondlegger van het genre van ruilkaartenspellen. 

   

  Organisator Maarten le Blanc vertelt dat die avond wordt gestart met een nieuw format die ‘modern pauper’ heet. ,,Een ‘deck’ van een deelnemer moet dan voldoen aan deze regels: Modern-legal, was printed at common (ever), 60 cards minimum, 4 each max. (except basic lands).’’

   

  Le Blanc organiseerde die al twee keer eerder zo’n avond bij ’t Veehandelshuis. Die trok toen zo’n twaalf bezoekers. Het spel vindt plaats tussen 19.30 en 23.00 uur. Belangstellenden wordt verzocht om zich even aan te melden via info@flippedtable.nl of Facebook. Spontaan langskomen mag ook. Deelname kost 3 euro. Meer info: klik hier of klik hier.

   

  Zaterdag 23 december 2017
  PrinsenbeekFlipped Table Magictoernooi
  (Foto: Maarten le Blanc)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.