1. Nieuwe buitenvoorraad Keniawinkeltje

  De voorraad buiten op de oprit van het Keniawinkeltje is vernieuwd en aangevuld met paasspullen. Naast puzzels en spelletjes staan er nu ook handwerk- en knutselspullen uitgestald, evenals skeelers, meldt Ria Bekkers van het Kenia Scholingsproject Prinsenbeek.
  Nieuwe buitenvoorraad Keniawinkeltje
  (Foto: Kenia Scholingsproject Prinsenbeek)

  Door Keniaproject

  En er liggen nu ook dvd’s, drie voor één euro. De buitenmarkt is open als de weersomstandigheden het toelaten.

   

  De puzzels en spelletjestafel buiten bij het Keniawinkeltje is al een paar weken een succes. De ‘buitenmarkt’ is weer in omvang gegroeid. Wel de vraag om alleen spelletjes en puzzels aan te vullen, en andere dingen in overleg. Want helaas hebben we maar heel beperkt opslagruimte, omdat er geen doorstroom is.

   

  Mensen die aan huis gekluisterd zijn en toch graag willen puzzelen kunnen bellen. Puzzels kunnen dan bezorgd worden. Bellen kan naar tel. 076-5429310 of tel. 06-27266702.

   

  Het Keniawinkeltje aan de Groenstraat 42 verkoopt tweedehands spullen die gratis door dorpsgenoten en andere donateurs beschikbaar worden gesteld. De opbrengst is voor scholenprojecten in Kenia. Vanwege de coronamaatregelen is het winkeltje zelf voorlopig nog gesloten.

  Woensdag 08 april 2020
  PrinsenbeekKeniawinkeltjepuzzelsspelletjescorona
  Nieuwe buitenvoorraad Keniawinkeltje
  (Foto: Kenia Scholingsproject Prinsenbeek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.