Groenrijk 728 100920
 1. Nieuw seizoen stamtafels van start

  De aftrap van een nieuw seizoen stamtafellunches in Prinsenbeek van de Stichting Met Je Hart was vrijdag bij nieuwe stamafel restaurant Pasta & Pesto. Zondag was alweer de tweede, en wel in eetcafé De Swaen.
  (Foto's: Stim Fotografie, Michelle de Vries)

  Dit derde jaar van Stichting Met Je Hart Prinsenbeek zijn er voortaan vier deelnemende horecagelegenheden. Behalve De Swaen en Pasta & Pesto zijn dat Café-Zaal ’t Veehandelshuis en De Gasterij. Iedere maand zijn er twee stamtafellunches, namelijk één op vrijdag en één op zondag. Telkens zitten er zes ouderen aan de stamtafel.

   

  ,,Zo fijn dat we nu ook mensen van de wachtlijst structureel in kunnen gaan zetten op een vaste stamtafel’’, aldus de organisatoren.

   

  Aan ‘Met Je Hart-stamtafels’ brengt Stichting Met Je Hart Prinsenbeek eenzame ouderen uit het dorp samen. De stamtafels worden gerealiseerd in samenwerking met lokale ondernemers.

   

  Meer informatie: Elvira Mol, elvira.mol@metjehart.nl, tel. 06-18239542 / liesbeth.decraen@metjehart.nl 06-52642722 / www.metjehart.nl  / www.facebook.com/MetjehartBreda/

  Maandag 27 januari 2020
  PrinsenbeekStichting Met Je Harthorecaoudereneenzaamheid
  (Foto's: Stim Fotografie, Michelle de Vries)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.