Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Nieuw restaurant Cheval in pand Grill-ig

  ‘Cheval’ heet het nieuwe restaurant in het pand aan de Meester Bierensweg waar tot half november Grill-ig was gevestigd. Eigenaar Dylan Brouwers (23) en chef-kok Johan de Graaf (41) openen het zaterdag na carnaval.

  Het wordt een à la carte restaurant met veel streekproducten, vertelt De Graaf. ,,Met voor tachtig procent ‘casual dining’ en zo’n twintig procent ‘fine dining’. Ofwel toegankelijk met een chique randje, met een goede prijs-kwaliteitverhouding.’’

   

  Cheval start met de avondopening voor het diner. Vanaf maart of april komt daar ook de lunchmogelijkheid bij. En de kok verheugt zich er nu al op later ook met een op de gasten afgestemd verrassingsmenu te komen.

   

  Nu zijn Brouwers en De Graaf nog druk bezig met de voorbereidingen. Ook extra mensen voor de bediening en keuken zijn nog welkom. Aanmelden kan via info@chevalprinsenbeek of tel. 06-36310435 (Dylan) of tel. 06-54973273 (Johan).

   

  Tapaszaak Grill-ig is half november vorig jaar gestopt, volgens de eigenaar vanwege personeelsproblemen. Het restaurant was ruim twee jaar gevestigd aan de Meester Bierensweg. Daarvoor was daar Bistro Montmartre van dezelfde eigenaar. En tot eind 2018 was hier vijf jaar lang Brasserie De Nieuwe Baan gevestigd. Daarvoor was het Eetcafé Magneet.

  Donderdag 19 januari 2023
  PrinsenbeekrestaurantCheval
  0
  [nexturl]
  Reacties