1. Samenwerking News Internetradio en BredaNu

  Samenwerking News Internetradio en BredaNu
  Bart Heppenhuis (l) en Arjan Hermans. (Foto: Angelique Kuijpers)
  Directeur Arjan Hermans van News Internetradio in Prinsenbeek en programmadirecteur Bart Heppenhuis van BredaNu hebben vrijdag hun handtekening gezet onder het samenwerkingscontract tussen beide mediabedrijven. Behalve via zijn eigen internetradiostation gaat Arjan Hermans vanaf 5 april ook uitzenden via ether, en wel via BredaNu.

  Dan is de eerste gezamenlijke vrijdagmiddagprogrammering van BredaNu en News Internetradio een feit. ,,De complete vrijdagmiddag wordt een feestje”, aldus Heppenhuis. 

   

  De vrijdagmiddagprogrammering ziet er als volgt uit:

  • 12.00 – 13.00 uur Lunchtime met Arjan Hermans (News Internetradio);
  • 13.00 – 15.00 uur Muziekplezier met Reinier Witbols Feugen (News Internetradio);
  • 15.00 – 17.00 uur Kick-off weekend! met Axel Pas (BredaNu);
  • 17.00 – 19.00 uur Your Request met Arjan Hermans (News Internetradio).

   

  Arjan Hermans vindt het prachtig. Naast wereldwijd bereik via internet is zijn radiostation vanaf 5 april iedere vrijdagmiddag ook te horen via BredaNu op 107.3 FM. Met een bereik in de volledige gemeente Breda, inclusief alle randgemeenten, kan iedereen dan in de auto, op het werk of gewoon thuis genieten van de beste muziekmix én het weekend op een goede manier inluiden, belooft hij.

   

  BredaNu is te horen via de ether op 107.3 FM, via de kabel op 92.9 FM, via internet: www.bredanu.nl/luister, via de TuneIn app of via de Lokale Omroep App. News internetradio is te beluisteren via www.newsinternetradio.nl.

  Zondag 10 maart 2019
  PrinsenbeekNews InternetradioBredaNu
  Samenwerking News Internetradio en BredaNu
  Bart Heppenhuis (l) en Arjan Hermans. (Foto: Angelique Kuijpers)
  Reacties