groenrijk herfst 2022 728
 1. Natte rolstoelwandeling Zonnebloem

  Na een paar jaar zonder, was er afgelopen zaterdag eindelijk weer een rolstoelwandeling van de Zonnebloem afdeling Prinsenbeek. Hoewel het er bij aanvang nog even veelbelovend uitzag, regende het al gauw pijpenstelen. Maar uiteindelijk was het toch nog een heel geslaagde dag.
  (Foto's: Zonnebloem Prinsenbeek)

  Door Ankie Wijnands

  Op het moment dat de kleine stoet vertrok, leek het erop dat we konden gaan wandelen zonder nattigheid. Helaas na een tijdje gelopen te hebben, kwam het met bakken uit de hemel. Gelukkig konden we onder de bomen schuilen.

   

  Van al die nattigheid hadden de mensen die rechtstreeks naar het Hof van Overveld waren gekomen gelukkig geen last. Die zaten al gezellig met elkaar te kletsen in afwachting van de wandelaars.

   

  Toen de groep compleet was, werden we onthaald met koffie en thee. De Zonnebloem zorgde voor wat lekkers. En er werden heel wat Prinsenbeekse nieuwtjes uitgewisseld. We sloten de gezellige middag af met een drankje.

   

  Zonder de volgende mensen was deze middag niet mogelijk geweest: De familie Mathijssen van Hof van Overveld, de EHBO’ers Cees en Jacco, de verkeersregelaars Rene en Han, de duwers Marry, Mien en Paul en de vrijwilligers. Wij willen hen dan ook hartelijk bedanken.

  Vrijdag 23 september 2022
  PrinsenbeekZonnebloemrolstoelwandeling
  (Foto's: Zonnebloem Prinsenbeek)
  0
  Reacties