1. Nationale Voorleesdagen bij Boekendonck

  Ook Boekendonck doet mee met De Nationale Voorleesdagen. Op dinsdag 28 januari worden de peuters van ’t Olifantje ontvangen in de vrijwilligersbibliotheek in Prinsenbeek, en voorgelezen uit het bekroonde prentenboek Moppereend.
  Er was veel belangstelling voor de presentatie over de voettocht naar Santiago de Compostella. (Foto: Boekendonck)

  Door Marjan van der Laken

  En op woensdag 29 januari is het Gedichtendag. Als u voor € 12,50 aan dichtbundels koopt in de boekhandels krijgt u het poëziegeschenk erbij cadeau.

   

  Drukte bij lezing Santiago de Compostella

  De lezing over de voettocht naar Santiage de Compostella afgelopen woensdag was een succes. Er was veel publiek in het Grand Café van Thebe Hagedonk. Ellen Eumelen gaf hier een boeiende en enthousiaste presentatie over de vijf maanden lange voettocht die zij met haar echtgenoot Leo in 2018 maakte. Er waren diverse mensen in het publiek die ook deze pelgrimstocht hadden ondernomen of die dit nog van plan waren. Een mooie traditie.

   

  Tijdelijke sluiting Boekendonck

  In verband met de verhuizing binnen Hagedonk naar De Boomgaard is de eigen bibliotheek van Boekendonck gesloten op donderdag 30 en vrijdag 31 januari en op zaterdag 1 februari. De Boekenkist en de kast voor bibliotheekbestellingen blijven op hun gewone plek bereikbaar.

   

  Voor het terugbrengen of doneren van boeken kunt u dagelijks tussen 09.00 en 17.00 uur terecht bij de Boekenkist in de hal van Thebe Hagedonk. Ook de kast voor het ophalen van bibliotheekbestellingen is dan beschikbaar. De medewerkers zorgen dat uw boeken klaar staan en vanuit de Boekenkist op de goede plek terecht komen.

   

  Boekendonck, Markt 5A/Schoolstraat 2a, boekendonck@outlook.com. Boekendonck is ook op Facebook en Instagram te vinden!

  Vrijdag 24 januari 2020
  PrinsenbeekBoekendonckbibliotheek
  Er was veel belangstelling voor de presentatie over de voettocht naar Santiago de Compostella. (Foto: Boekendonck)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.