Groenrijk zomergoed 728
 1. NAC-feestje bij Hagedonk

  Als de supporters niet naar het Rat Verlegh Stadion kunnen komen, dan komen NAC-spelers toch gewoon naar de liefhebbers toe. Dat gebeurde woensdag in de binnentuin van Thebe Hagedonk in Prinsenbeek, waar de bewoners genoten van een sportieve, vermakelijke middag. Een mooie afleiding in de moeilijke coronatijd.
  (Foto's: Ingrid Rasenberg)

  Door Ingrid Rasenberg

  Oud NAC-speler Hans van den Dungen, die in de jaren tachtig en negentig als rechtsback in totaal 361 wedstrijden voor NAC speelde, kwam als presentator naar het Prinsenbeekse zorgcentrum. Hij had als recente NAC-spelers Finn Stokkers en Robin Schouten bij zich. Wat een feest zeg! 

   

  Warming-up

  Na een interview met de spelers was er een warming-up op een stoel, waaraan onze bewoners konden meedoen. Daarna lieten Finn en Robin hun vaardigheden met de bal zien. Ze hadden vanuit NAC ook nog souvenirs meegenomen, die werden verloot onder alle bewoners. Tussen de NAC-activiteiten door zorgde onze eigen Rens Kouwenberg voor de muzikale aankleding.

   

  Het was vanmiddag erg warm, maar onder de parasols van Jumbo Miegielsen was het goed uit te houden op het balkon. Zeker met een heerlijk ijsje tussendoor en een glaasje fris erbij. Na afloop kregen alle bewoners nog een bosje bloemen van de NAC-delegatie, gesponsord door ‘Welkom Energie’.

   

  Het was een super-gezellige middag. Namens Thebe Hagedonk willen wij iedereen van NAC bedanken. Met name Mike de Klerk, die alles met ons had geregeld en er een succes van heeft gemaakt.

  Woensdag 20 mei 2020
  PrinsenbeekNAC BredaspelersThebe Hagedonkvoetbalzorgcentrum
  (Foto's: Ingrid Rasenberg)
  0
  Reacties