Groenrijk zomergoed
  1. Muzikale uitdaging BAK

    De Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) nodigt ook clubs uit om een gooi te doen naar het Boemeldoncks Karnavalslied 2019. Die besteden volgens de BAK zoveel aandacht aan de liedjes voor hun wagens dat ze net zo goed een kans maken.
    Muzikale uitdaging BAK
    (Archieffoto)

    Door BAK van Boemeldonck

    Nog voor dat het Karnavalsseizoen officieel losbarst, wordt er al gestreden om de titel: Boemeldoncks Karnavalslied 2019. Traditioneel is dat een onderlinge strijd tussen de Boemeldonckse kapellen, maar de laatste jaren gaan ook andere gezelschappen en clubs deze uitdaging aan.

     

    Ook dit jaar gonzen er geruchten dat óók gerenommeerde bouwclubs een gooi naar de hoogste Boemeldonckse muzikale eer gaan doen. De Kapellencommissie van de BAK van Boemeldonck roept daarom alle kapellen, clubs, duo's en individuelen, kortom álle karnavalsvierders, op om mee te dingen naar deze titel.

     

    Geen muzikaal talent? Geen probleem! Er bestaat een mogelijkheid om tekstdichters en componisten met elkaar in contact te brengen

     

    Dit seizoen vindt de voorronde, het BAK Liedjesfestival 2019, plaats op zondag 4 november. Waarna de finalisten tijdens de Prinsenzitting op vrijdag 9 november onderling uit gaan maken wie het beste lied heeft voorgedragen.

     

    Voor inschrijving of meer info: kapellencommissie@boemeldonck.nl.

     

    Clubvergadering

    Vrijdag 12 oktober start om 20.00 uur de Clubvergadering voor alle Boemeldonckse karnavalsclubs en kapellen bij ’t Veehandelshuis. Wees met een delegatie aanwezig om alle belangrijke en gewijzigde zaken rondom Boemeldoncks karnaval mee te bespreken.

     

    Nieuwe Prins, Hofdames en lid van de Raad van Elf

    Nog steeds kunt u kandidaten aandragen voor Prins van Boemeldonck, Hofdame of lid Raad van Elf. Mail uw kandidaat en motivatie door naar de Sik van Boemeldonck en wie weet staat uw favoriet straks in de spotlights van Boemeldoncks karnaval.

     

    Agenda

    12-10-2018 Clubvergadering, Veehandelshuis

    04-11-2018 Liedjesfestival, Valdijck

    09-11-2018 Prinsenzitting, De Drie Linden

    10-11-2018 BAK-fietstocht       

    03-03-2019 Karnavalszondag  

     

    ‘Blefde plakke?!’

    De Sik, René Domstorff, 06-11391792, sik@boemeldonck.nl, www.boemeldonck.nl.

    Zondag 23 september 2018
    PrinsenbeekcarnavalBoemeldonck
    Muzikale uitdaging BAK
    (Archieffoto)
    Deel dit artikel op:
    0
    [nexturl]
    Reacties