Groenrijk kerst 2021
 1. Muzikale zondagmiddag feestweekend

  Het feest ter gelegenheid van de opening van de vernieuwde Markt in Prinsenbeek volgend weekend is helemaal uitverkocht. Maar op zondag 24 oktober kan iedereen terecht in de tent op het marktplein. Dan is er een gratis muzikale middag.
  Muzikale zondagmiddag feestweekend

  Die organiseert de Stichting Opening Markt in samenwerking met smartlappenkoor Beekse Smart. Behalve dit Prinsenbeekse koor komen er nog twee gastkoren optreden, namelijk smartlappenkoor Amor en shantykoor Muiterij Kantje Boord.

   

  Smartlappenkoor Beekse Smart is natuurlijk bekend van het jaarlijkse Zomertranenterras en het gezellige Zangcafé. Gastkoor Amor repeteert onder leiding van dirigente Wies van Gelder. Dit smartlappenkoor uit Den Bosch brengt liedjes ten gehore van onder anderen Jannes, Marianne Weber, Ruth Jacot en Tino Martin. Shantykoor Muiterij Kantje Boord uit Dussen heeft een zeer uitgebreid repertoire. Het koor bestaat uit veertig mannen en is een graag geziene gast op havendagen, festivals en besloten bijeenkomsten.

   

  Let op: Zondag gratis toegang, het coronatoegangsbewijs is wél een vereiste. Om 14.00 uur start het eerste blok en ons 'eigen koor' Beekse Smart trapt dan af.

   

  Ouderwets feestje

  In het weekend van 22 tot en met 24 wordt er een ouderwets feestje gevierd op de Markt in Prinsenbeek. Het precieze aantal verkochte kaartjes voor de vrijdag- en zaterdagavond wordt niet bekendgemaakt, maar op beide dagen zullen er volgens de organisatie meer dan duizend gasten het feestje in de tent mee komen vieren. En het beloven gezellige dagen te worden, met de Beekse horeca die voor de versnaperingen zorgt.

   

  Het feest ter gelegenheid van de heropening van de opgeknapte Markt is enkele keren uitgesteld door corona. Maar als het straks zo ver is, is het wel een heel weekend feest in de tent op de Markt. Met op zondag 24 oktober een gezellig, gratis programma. Tijdens het 18-plusfeest in de tent op vrijdag zijn er optredens van onder andere Corry Konings, Samantha Steenwijk en Tim Hox. Zaterdag staan onder anderen Tino Martin, MT Bottles en DJ Suyano op het podium. Zie ook facebook Feestweekend Markt Prinsenbeek: klik hier.

   

  Conform de huidige coronamaatregelen zal er wel gewerkt worden met een toegangscontrole. Dit betekent dat er behalve naar het ticket (CM-toegangsbewijs) ook gevraagd wordt om een coronatoegangsbewijs (gevaccineerd, getest of hersteld).

  Vrijdag 15 oktober 2021
  PrinsenbeekfeestMarkttentartiesten
  Muzikale zondagmiddag feestweekend
  0
  Reacties