Groenrijk 728 online
 1. Multimediaspektakel heemkundekring uitgesteld

  Het multimediapektakel 'Prinsenbeek BinnensteBuiten' van Heemkundekring Op de Beek wordt uitgesteld vanwege corona. Het evenement voor het zilveren jubileum van de vereniging wordt verplaatst van eind maart naar het najaar van 2022.
  Multimediaspektakel heemkundekring uitgesteld
  (Illustratie: Heemkundekring Op de Beek)

  Door Ad van Melis

  Aangezien corona nog steeds een groot risico bij het samenkomen van veel personen is, en de ervaringen van de afgelopen tijd leert dat het allemaal veel langer duurt dan je verwacht, wordt het multimediaspektakel van 26/27 maart 2022 uitgesteld. Corona speelt ook een rol bij de voorbereidingen en repetities.

   

  Wel gaat de organisatie gewoon door. Foto’s van verenigingen en kunst kunnen nog steeds ingezonden worden naar advanmelis@ziggo.nl. Wij hopen dat alles in het najaar van 2022 door kan gaan. De definitieve datum is nog niet bekend. 

   

  Prinsenbeek BinnensteBuiten

  De jubileumviering ‘Prinsenbeek BinnensteBuiten’ eind maart omvat drie spetterende shows op een 5,5 bij 3 meter groot scherm, met passende licht- en geluidseffecten in de Jumbo Miegielsen-zaal van De Drie Linden. Het wordt een voor iedereen toegankelijk evenement, waarin de heemkundekring probeert alle facetten van het Prinsenbeekse leven met woord, beeld, dans en zang voor het voetlicht te brengen. Velen hebben hun medewerking al toegezegd en de voorbereidingen zijn in volle gang. 

  Dinsdag 07 december 2021
  PrinsenbeekjubileumHeemkundekring Op de Beekcorona
  Multimediaspektakel heemkundekring uitgesteld
  (Illustratie: Heemkundekring Op de Beek)
  0
  Reacties