Groenrijk vaderdag
 1. Mini-Brocante Keniaproject

  Het Kenia Scholingsproject Prinsenbeek houdt de komende weekenden een Mini-Brocante op bedrijventerrein De Lind. Ria Bekkers van het project is blij met dit ‘cadeautje’ in het coronajaar, waar de grote jaarlijkse Brocante Markt niet kon doorgaan.
  Mini-Brocante Keniaproject

  Door Ria Bekkers

  We mogen op De Lind een ruime loods gebruiken die tot 1 oktober leeg is.  Hierin staan nog hele mooie spullen en meubels van een erfenis, die we mogen verkopen. Maar wij gaan ook de spullen die we teruggehouden hebben voor de Brocante Markt erbij zetten. Een unieke kans voor ons om al die mooie spullen toch nog te kunnen verkopen.

   

  Spullen brengen

  Veel mensen hebben de afgelopen maanden gevraagd wanneer ze weer spullen mochten brengen. Dat kan nu in de loods op donderdag 17 en 24 september tussen 10.00 en 12.00 uur. Het adres voor brengen, maar ook voor de Mini-Brocante, is De Lind 15 in Prinsenbeek.

   

  De Mini-Brocante zelf is op vrijdag en zaterdag 18/19 en 25/26 september tussen 11.00 en 16.00 uur op hetzelfde adres.

   

  De Nispenhoeve

  En natuurlijk zijn we tot eind september op zaterdag en zondag tussen 13.00 en 17.00 uur ook nog met onze boeken en platen te vinden op De Nispenhoeve. Dat is tijdens de openingstijden van de tentoonstelling ‘Sterke Vrouwen’. Graag tot ziens.  Afgelopen weken hebben we hier al voor ruim zeshonderd euro aan boeken en platen verkocht.

   

  Het is vooral heel fijn om elkaar weer te zien. We horen dat onze klanten ons missen, maar dat is omgekeerd zeker ook het geval.

  Woensdag 16 september 2020
  PrinsenbeekKeniaprojectbrocante
  Mini-Brocante Keniaproject
  0
  Reacties