Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Mijn complimenten 2022

  ‘Na een zomer waarin iedereen zich uiteraard behoorlijk opgewarmd heeft gevoeld, is inmiddels weer van alles op gang gekomen. Zoals de bouw en het verkeer op de weg’, begint Christ van Boxel, die regelmatig een bijdrage levert op deze site en dit keer graag eens wat complimenten uitdeelt.
  Mijn complimenten 2022
  (Foto: SORG)

  Door Christ van Boxel

  Ook verschillende kaartclubjes hebben hun eerste kaartjes weer gelegd. Niet te vergeten onze scholen en de sportscholen. Juist waar ik jullie in mijn verhaaltje mee naartoe wil nemen, zijn de diensten en de mogelijkheden van onze ouderenvereniging SORG genaamd. Die letters staan voor Sport Ontspanning Recreatie Groep. Het is een groep waar mijn vrouw en ik al 23 jaar onafgebroken deel van mogen uitmaken. Onze belangstelling gaat voornamelijk uit naar de maandelijkse uitstapjes, respectievelijk excursies. Altijd leerzaam en leuk.

   

  Het was de afgelopen twee jaren door corona een beetje in verval geraakt. Maar binnenkort gaan we weer een bedrijf bezoeken. Namelijk de tuinderij van de familie Luijkx aan het Jagerpad, die zich heeft gespecialiseerd in het telen en verpakken van de groentes paksoi en Shanghai paksoi. Interessant om hier meer over te weten te komen.

   

  Mijn wekelijks bezoek aan sporthal De Drie Linden gaat mij gelukkig nog redelijk goed af. Jarenlang zijn we begeleid en voorgegaan door Margot Aarts, die ons op gepaste wijze en tempo een zeer aangenaam uurtje liet beleven. Maar zoals het overal gaat, mensen komen en mensen gaan. Drie jaren geleden bij het dertigjarig jubileum van Sorg was het afscheid van (onze) Margot.

   

  Het bestuur was al een tijdje zoekende naar een gelijkwaardige opvolgster en dat werd Agata Boot uit Etten-Leur. Aan Agata was iedereen snel gewend. Dat kan ook niet anders als je over zoveel verschillende capaciteiten en talenten beschikt. Ik heb vernomen dat ze bij de stoelgym voor KBO-leden in De Zilverberk ook uiterst tevreden zijn over haar begeleiding en omgang met mensen. Mogen wij met z'n allen blij zijn en concluderen dat het bestuur van SORG  destijds een hele goede keuze heeft gemaakt. Dat wij nog maar vele jaren van haar diensten gebruik mogen maken. Mijn welgemeende hartelijke dank.

  Donderdag 15 september 2022
  PrinsenbeekSORGgymDe Zilverberk
  Mijn complimenten 2022
  (Foto: SORG)
  0
  [nexturl]
  Reacties