1. Met ruim 130 km/uur over Beeksestraat

  Een 44-jarige automobilist uit Breda maakte het afgelopen nacht wel erg bont. Met een snelheid die ruim 100 kilometer per uur boven de toegestane snelheid lag, reed hij in de nacht van zondag op maandag over de Beeksestraat in Prinsenbeek.

  De politie zag de bestuurder rond 01.30 uur hard over de Nijverheidssingel in Breda rijden. Toen de agenten tijdens de achtervolging constateerden dat de automobilist met tientallen kilometers per uur te hard door de straten reed, besloten ze hem aan de kant te zetten. Maar hier gaf hij geen gehoor aan.

   

  De bestuurder reed met forse snelheid in de richting van Prinsenbeek en Etten-Leur. Tijdens de rit maakte hij verschillende gevaarlijke overtredingen, zoals het al spookrijdend de rotonde nemen. Op de Beeksestraat werd de snelheid vervolgens met meer dan 100 kilometer per uur overschreden, waar 30 kilometer per uur is toegestaan.

   

  Klem op rotonde

  Uiteindelijk reed de snelheidsduivel zich op de rotonde Velsgoed-Beeksestraat klem toen de politie de weg blokkeerde. Hij werd direct aangehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de auto waarin hij reed is in beslag genomen. Op dit moment is het niet duidelijk waarom de Bredanaar vluchtte. Hij zit vast voor verder onderzoek.

  Maandag 07 oktober 2019
  Prinsenbeeksnelheidsduivelsnelheidsovertredingpolitie
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.