Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Bakkerij met Kerstmis laatste keer open

  Bakkerij met Kerstmis laatste keer open
  Bakkerij Cor van Meer in Prinsenbeek is op zondag 24 december voor de laatste keer open. José en Cor van Meer stoppen na bijna dertig jaar met hun bakkerszaak. Op ‘derde Kerstdag’ 27 december houden ze nog een open middag om afscheid te nemen van de klanten.  Volgend jaar zal Aarts Wijnen verhuizen naar het pand aan de Beeksestraat.

   

  Door Cor en José van Meer

   

  Lieve Klanten, bedankt voor alles!

   

  Op 24 december is het echt zover; dan zullen wij de laatste keer voor u bakken en is onze winkel voor de laatste keer open. Daarna gaan wij de bakkerij ontmantelen en druk aan de slag om het pand gereed te maken voor onze huurders.

   

  Maar gelukkig is het nog niet zover. We zullen wij er alles aan blijven doen om onze producten tot en met 24 december te bakken zoals u gewend bent van ons:  ‘Lekker tot de laatste kruimel’.

   

  Ook stellen wij op 27 december (‘derde Kerstdag’) onze bakkerij van 16.00 tot 19.00 uur open voor u. U bent dan van harte uitgenodigd! Zodat u de bakkerij nog kunt komen bezichtigen, en wij u de hand kunnen schudden. Uiteraard voorzien van lekkernijen uit onze eigen bakkerij, een drankje en natuurlijk wat leuke muziek.

  Donderdag 07 december 2017
  PrinsenbeekbakkerCor van Meer
  Bakkerij met Kerstmis laatste keer open
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.