Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Met de bus naar Blijdorp

  Twee volle bussen vertrokken vanochtend om tien uur vanaf de Markt in Prinsenbeek naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. In totaal negentig Beekse ouderen en begeleiders werden uitgezwaaid voor supermarkt Jumbo Miegielsen, die het reisje betaalt.

   

  De reizigers hebben er veel zin in. Het duurt even voordat iedereen in de speciale Jumbo-bus en die van de Stichting Rolerisuit zit; voor alle ouderen moet ook een rolstoel worden ingeladen, want een hele dag in de dierentuin is voor iedereen heel vermoeiend, legt activiteitenbegeleidster Ingrid Rasenberg van Hagedonk uit. En hoewel de vakantiegangers gaan voor mooi weer, heeft Anton Hoeven van De Zonnebloem voor de zekerheid toch maar regenponcho’s voor iedereen aangeschaft. ,,Gele natuurlijk’’, verwijst hij lachend naar de huiskleur van de sponsor.

   

  De organisatie van de dag komt voor rekening van de Werkgroep ‘Gezelligheid Samen’ van het Dorpsplatform Prinsenbeek, Domein Zorg. Het is een trip voor bewoners van Hagedonk en overige Bekenaren die door diverse omstandigheden niet zo gemakkelijk een dagje uit kunnen. Ook De Zonnebloem, de drie thuiszorgorganisaties Thebe, Careyn en Buurtzorg zijn erbij betrokken, net als de Stichting ‘Met je Hart’, Parochie OLV ten Hemelopneming en Het Kruispunt.

  Woensdag 16 mei 2018
  PrinsenbeekBlijdorpouderenZonnebloemHagedonkJumbo
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.