1. Met 140 man rikken voor Beekse goede doelen

  (Foto's: Webbe nooit wa')
  Pinsenbeek Hartsafe, Rolerisuit en ‘Vrienden van Hagedonk’ zullen dik tevreden zijn met de opkomst, verwachten de organisatoren van Vriendengroep ‘Webbe nooit wa’. Meer dan 140 mensen hadden voor hun deelname aan de rikavond voor ‘Bikse Goede Doelen’ vrijdag in Zaal Marktzicht in Prinsenbeek tien euro betaald.

  Door Sjef Machielsen

  Dat aantal had hoger uit kunnen vallen, maar de griep zorgde voor tien afmeldingen.

   

  Alle deelnemers gingen met minimaal één prijs naar huis, en de beste veertig zelfs met twee. De prachtige wisselbokaal, geschonken door Taks Handling Systems, ging naar Anton Knijnenberg. In de stand ging hij Pierre Wijnen en Pascal Wienen voor.

   

  Dit alles was mogelijk dank zij de vele sponsors: Peeters Hortensia’s - Liesbos Asperges - Bier en Borrels - Pasta en Pesto - Vendel Lelies - Reijm Gerbera’s Nieuwerkerk a/d IJssel - ORVI Cymbidiums Rijnsburg - Aartsenfruit - Maatschap Pals Zevenbergschen Hoek - Café Marktzicht - Wijngaard de Hooiberg.

   

  Aan de vierendertig tafels - met kaarten van de BAK - ging het er fanatiek en gezellig aan toe. Mensen van boven de 80 jaar zaten aan tafel met mensen die nog geen 30 zijn. Er waren ook vier kaartclubs die hun kaartavond niet thuis hielden maar in Marktzicht gezellig tussen de andere kaarters kwamen zitten. En er was nog een viertal dat gewoon thuis zat te kaarten, maar wel tien  euro per persoon doneerde voor de goede doelen.

   

  Na afloop ging een aantal kaarter tevreden huiswaarts, met een prijs en een leuke avond in de pocket. Anderen deden het carnavalsmotto ‘Blefde Plakke?!’ alle eer aan.

   

  De opbrengst van de collecte en het nabuurten bij de Karnavalsgebedsdienst komt later nog bij die van vrijdagavond.

  Zaterdag 16 februari 2019
  Prinsenbeekrikkengoede doelenMarktzicht
  (Foto's: Webbe nooit wa')
  Reacties