1. Meld je jeugdheld

  Juist in deze tijd is het misschien wel belangrijker dan ooit om heldendaden te belonen, zeker ook die van de jeugd, vindt de Gemeente Breda. Die is daarom op zoek naar jeugdhelden in de leeftijd van 6 tot 18 jaar, ook in Prinsenbeek, die in aanmerking zouden komen voor een jeugdlintje.
  Meld je jeugdheld

  Jeugdlintjes worden toegekend aan jongeren die zich op een bijzondere wijze hebben ingezet voor een ander, een bijzondere prestatie hebben geleverd of een goed initiatief hebben genomen. De uiteindelijk uitgekozen jeugdhelden zullen op de Dag van de Rechten van het Kind, op 20 november, een jeugdlintje ontvangen. Aanmelden kan nog tot 1 november.

   

  Een heldendaad kan van alles zijn. Als voorbeeld noemt de gemeente: ‘Je nichtje dat zelf mondkapjes is gaan maken en heeft uitgedeeld aan oudere buurtbewoners en een buurjongen die in de wijk mee heeft geholpen met het halen van boodschappen. Maar ook een leerling die elke week vrijwilliger is bij de ingang van een bejaardenhuis.’

   

  Zo zijn er nog tal van andere heldendaden, dus twijfel niet en meld je held, is de oproep van de gemeente. ‘Geef ze op voor een jeugdlintje, want deze heldendaden moeten worden beloond.’ Ga naar www.breda.nl/held voor meer info of om direct een heldendaad aan te melden.

  Zaterdag 17 oktober 2020
  Prinsenbeekgemeente Bredajeugdheldenlintje
  Meld je jeugdheld
  Reacties