Groenrijk zomergoed
  1. Medewerkster Lidl slachtoffer spuugincident

    Een agressieve klant heeft vanochtend rond elf uur bij de Lidl in Prinsenbeek een medewerkster agressief bejegend en schuimbekkend van dichtbij uitgescholden. Hierbij kwam er het nodige speeksel van de man in het gezicht van de medewerkster, die vervolgens voor 48 uur op non-actief kwam te staan.

    De vrouw was buiten bij de ingang van de zaak in de Groenstraat de winkelwagens aan het verdelen. De agressieve man kwam de supermarkt uit; hij liep achter een andere klant aan, tegen wie hij op dat moment tekeer ging. Binnen was hij ook al lastig geweest. De winkelmedewerkster bij de wagentjes sprak hem hierop aan en zei ‘zo ga je niet met elkaar om, en zeker niet in deze tijd.’ ,,Wij komen voor onze klanten op’’, aldus de vrouw, die na haar opmerking zelf het mikpunt van agressie werd. Waarbij de man haar tot zeer dichtbij naderde en al scheldend onder spuugde.  

     

    Toen hij ervandoor ging, kon ze nog net het kenteken noteren. De leidinggevende schakelde de politie in. De medewerkster zelf werd naar huis gestuurd om zich te verzorgen; ze mocht volgens het protocol rondom corona de eerstvolgende 48 uur niet meer werken. Er is nog contact geweest met de huisarts. De politie heeft aangifte opgenomen en is op zoek naar de dader.

     

    Zuinig op personeel

    Het slachtoffer is erg geschrokken van hetgeen zich vanochtend heeft afgespeeld. ,,Sinds het hamsteren is begonnen, is de sfeer in supermarkten grimmiger geworden. Mensen zouden beter moeten nadenken over wat ze doen. Gelukkig zijn er heel veel vriendelijke klanten, maar een enkeling verziekt het voor de rest. Terwijl medewerkers toch met gevaar voor de eigen gezondheid staan te werken. Houd dan toch afstand en wees een beetje zuinig op het personeel.’’

     

    Ze zou graag in contact komen met de klant die bij het voorval was betrokken. Die kan reageren via redactie@prinsenbeeknieuws.nl.

    Vrijdag 27 maart 2020
    PrinsenbeekLidlspuugincidentcoronapolitie
    Deel dit artikel op:
    0
    [nexturl]
    Reacties
  1. Iets gebeurd in ons dorp?
    Een aankondiging?
    Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.