Groenrijk 72 111120
 1. MC Roadrunnerrit voor alle motorrijders

  MC Roadrunner uit Prinsenbeek organiseert op zondag 2 juli voor de 32ste keer de jaarlijkse MC Roadrunnerrit. Alle motorrijders zijn welkom om mee te rijden.
  MC Roadrunnerrit voor alle motorrijders

  MC Roadrunner uit Prinsenbeek organiseert op zondag 2 juli voor de 32ste keer de jaarlijkse MC Roadrunnerrit. Alle motorrijders zijn welkom om mee te rijden.


  Door MC Roadrunner
  Zeker de Beekse motorrijders weten dat het bijna zover is, de jaarlijkse MC Roadrunnerrit van de Prinsenbeekse motorclub. Dat betekent immers dat veel motoren het voorwiel weer richting  de Groenstraat in Prinsenbeek hebben staan, om wederom deel te nemen aan een gigantisch mooie MC Roadrunnerrit. De rit wordt al vanaf 1985 verreden, reden genoeg om deze rit zeker eens te rijden als motorliefhebber.

  Alle motorrijders uit Prinsenbeek en daarbuiten worden dus van harte uitgenodigd om op deze eerste zondag van juli mee te rijden. De rijders hebben de keuze uit twee routes, namelijk van ongeveer 100 en 200 kilometer. Deze routes gaan over goed berijdbare mooie motorwegen. We passeren dit jaar de verrassende Belgische grensstreek (denk aan ID, groene kaart maar ook aan de verplichting voor wat betreft motorkleding in Belgiƫ). Rijd je alleen of met een vriendengroep, op een zijspan, chopper, toer- of sportmotor, het maakt allemaal niets uit; enjoy your ride!


  Inschrijven gebeurt tussen 09.00 en 12.00 uur in Café-Zaal 't Veehandelshuis, Groenstraat  80, 4841BG Prinsenbeek, waar volop ruimte is om je motor te parkeren. Routes enkel op gps, Garmin en TomTom. Deelname kost €6. Wat krijg je ervoor? Een gratis koffie of thee voor vertrek, gratis tombola met altijd leuke motorprijsjes op het inschrijfnummer bij terugkomst en natuurlijk een mooie motorroute.


  Deelname geschiedt geheel voor eigen risico. De organisatie is tot 17.00 uur aanwezig op het inschrijfbureau voor de gratis tombola. We zien je graag op zondag 2 juli bij de 32e MC Roadrunnerrit!


  Zaterdag 24 juni 2017
  PrinsenbeekMC Roadrunnermotor rijdenRoadrunnerrit
  MC Roadrunnerrit voor alle motorrijders
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.