1. Maisdoolhof open

  Het maisdoolhof is open, meldt Piet Mathijssen van het Hof van Overveld in Prinsenbeek. Dit jaar met alleen maar brede paden, vanwege de coronarichtlijnen. ,,Ze zijn allemaal 2.25 meter breed en dus veilig.’’
  Maisdoolhof open
  (Archieffoto)

  Het is de 22ste editie van het maisdoolhof van Piet en Corrie Mathijssen, die nog de nodige de nodige aanpassingen moesten doen. Elk jaar verbinden ze een thema aan de speurtocht door de mais. Dit jaar zou dat de ‘Vuelta’ zijn, maar die kon vanwege corona niet van start in Nederland. Daarom hebben ze dit keer gekozen voor het ‘klassieke doolhof’, zegt Piet. Met meest ronde paden en in het midden de Brabantse vlag.

   

  Piet en Corrie hopen dat er ook dit jaar weer veel kinderen en volwassenen plezier gaan beleven aan hun maïsdoolhof op het Hof van Overveld, aan de Overveldsestraat 10 in Prinsenbeek. Het doolhof is elke dag van 10.00 tot 18.00 uur geopend. De entree bedraag 6 euro per persoon. Kinderen tot drie jaar zijn gratis. Het Hof van Overveld heeft naast het maïsdoolhof nog verschillende andere recreatieve activiteiten, zie http://www.hofvanoverveld.nl/.

  Maandag 13 juli 2020
  Prinsenbeekmaisdoolhof
  Maisdoolhof open
  (Archieffoto)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.