1. Luc Ruben voorzitter Biks Blaos Festijn

  Luc Ruben (46) is de nieuwe voorzitter van het Biks Blaos Festijn Plus (BBF), meldt de stichting op Facebook. Hij nam het stokje over van Patricia van Gils, die nog wel bij het festijn betrokken blijft. Het blaasfestijn vindt op 15 september voor de vijftiende keer plaats in Prinsenbeek.
  • (Foto: Facebook, Biks Blaos Festijn Plus)

  Door Biks Blaos Festijn

  Luc Ruben woont sinds 2001 in Prinsenbeek met Rachel en dochters Mette en Elke. Een geboren Zeeuws-Vlaming die voor studie naar Breda kwam en is blijven hangen. In het dagelijks leven is hij zelfstandig project consultant/interim project manager, actief lid bij RTC en voetballiefhebber. "Van jongs af aan was ik een luisterend oor bij de repetities van de lokale boerenkapel en ik ben ook een uitgesproken liefhebber van kapellen tijdens carnaval. Op een rare manier heeft dat nog steeds niet geleid tot het zelf leren spelen van een instrument en blijven muzikale uitspattingen beperkt tot ‘zingen’ tijdens het liedjesfestival."

   

  Thema van het Biks Blaos Festijn Plus 2019 is ‘Werk in uitvoering’, wat alles te maken heeft met de herinrichtingswerkzaamheden op de Markt. Op vijf podia treden kapellen op uit heel Nederland. Er is ook weer een jaarmarkt. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van het Biks Blaos Festijn Plus, klik hier.

  Maandag 03 juni 2019
  PrinsenbeekBiks Blaos Festijnjaarmarkt
  • (Foto: Facebook, Biks Blaos Festijn Plus)
  Reacties