1. Loopgroep Prinsenbeek 10 jaar

  • (Foto: Loopgroep Prinsenbeek)
  De Loopgroep Prinsenbeek bestaat tien jaar. Oprichter is wijlen John van der Linden, die na wat oproepen in de plaatselijke media een aantal lopers bij hem thuis had uitgenodigd en zo van start ging. Na een poosje was er al een mooi aantal lopers actief in Park Over-Bos.

  Door Henk van den Broek

  Daar werden in de wintermaanden de trainingen uitgevoerd. In de zomermaanden maakten we rondes in en rondom ons mooie Prinsenbeek.

   

  Na het plotseling overlijden van John in 2014 hebben we in goed overleg met de leden besloten de loopgroep te continueren volgens zijn visie. Gezelligheid staat in onze groep voorop. Dit is wellicht de reden dat deze loopgroep nu nog steeds de trainingen gezamenlijk uitvoert, nu met zo´n 30 leden!

   

  Onze leden zijn erg actief en lopen van 5 kilometer-wedstrijden tot hele marathons, ieder op zijn of haar eigen niveau. Of men nu een wedstrijd snel of minder snel loopt, is ondergeschikt. Topper is toch wel onze Brigitte, die de Major Six-medaille (voor de zes grootste marathons van de wereld) wist te bemachtigen.

   

  Nog steeds doen we onze rondjes buiten in de zomermaanden. In de wintertijd trainen we nu één keer per week (afwisselend dinsdag of donderdag) bij de Grenssteen nabij de Praxis en doen we één keer een buitenrondje.

   

  Op 22 september gaan we er een mooie dag van maken en ons jubileum vieren.

   

  Zin om mee te trainen met deze geweldige loopgroep? Dat kan! Binnenkort gaan we weer trainen aan de Grenssteen, wat perfect is voor starters of minder getrainde lopers. Onze trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond van 19.15 uur tot 20.30 uur. Voor informatie: zie www.loopgroepprinsenbeek.nl of stuur een email naar loopgroepprinsenbeek@gmail.com.

  Donderdag 20 september 2018
  PrinsenbeekLoopgroephardlopentrainen
  • (Foto: Loopgroep Prinsenbeek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.