Groenrijk 728 100920
 1. Lichtjesavond Allerzielen

  In aansluiting op de Allerzielenviering organiseert Jan Reedijk Uitvaartverzorging op maandag 2 november een lichtjesavond op de rooms-katholieke begraafplaats aan de Markt in Prinsenbeek. Om hier geliefden die gestorven zijn te gedenken. Iedereen is welkom, ongeacht levensovertuiging.
  Lichtjesavond Allerzielen

  De avond wordt georganiseerd in overleg met pastor Ben Hendriksen van de parochie Heilige Maria Magdalena. Het doel is om geliefden die gestorven zijn, speciaal op deze avond te gedenken en stil te staan bij hun leven. Onder meer door de begraafplaats op deze avond sfeervol te verlichten. Met medewerking van Beeks koor ‘Whats in a Note’ belooft het zeker een gedenkwaardige avond te worden, belooft de uitvaartondernemer.

   

  Iedere bezoeker ontvangt bij aankomst op de begraafplaats kosteloos een graflichtje om op een graf, urnengraf of bij de urnenmuur van een dierbare te plaatsen. Degenen die geen dierbare hebben begraven maar laten cremeren kunnen een lichtje afhalen en thuis bij een foto of urn plaatsen. Tuincentrum GroenRijk Schalk uit Prinsenbeek zal aanwezig zijn met grafstukjes. 

   

  Bij de uitgang, ter hoogte van verzorgingshuis Hagedonk, zal een collectebus staan waarin u een vrijwillige donatie kunt doen voor volgend jaar.

   

  Iedereen is welkom vanaf 19.45 uur, ongeacht uw levensovertuiging, meldt de uitvaartverzorger, die in verband met de coronaregelgeving erop zal toezien dat een ieder zich houdt aan de anderhalve-meter-regel. 'Wilt u deze avond gebruik maken van een mondkapje, dan verzoeken wij u dit zelf mee te brengen naar de begraafplaats. Er is deze avond op de begraafplaats ook een looproute uitgezet. De ingang is aan de Markt en de uitgang aan de zijde van Hagedonk. Laten we met elkaar zorgen voor ieders gezondheid.’

   

  Wilt u deze avond meehelpen als vrijwilliger of heeft u interesse hiervoor? Neem dan contact op met Jan Reedijk Uitvaartverzorging in Prinsenbeek, tel. 076-502887. Femke en Jan vertellen u dan wat meer over deze avond. ‘Wij zijn dankbaar voor uw hulp. In de komende weken volgen nadere berichten.’ www.reedijkuitvaart.nl   

  Woensdag 16 september 2020
  PrinsenbeekLichtjestochtAllerzielenkerkoverleden
  Lichtjesavond Allerzielen
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.