Regiobank bedrijfshypotheek 728
 1. Lezing over natuurreizen

  Vrijwilligersbibliotheek Boekendonck in Prinsenbeek organiseert, in samenwerking met de Salonbibliotheek, dinsdag 31 mei de zomerse lezing 'Een rugzak vol verhalen'. Spreker is de Bredase wereldreiziger en fotograaf Gert van der Hart.
  • Prijswinnaars Koningsdag. (Foto: Boekendonck)

  Door Marjan van der Laken

  Hij vertelt over zijn reizen, zijn ontmoetingen met interessante mensen en de flora en fauna in de landen die hij bezocht. Dit aan de hand van zijn zelfgemaakte foto's.

   

  De lezing op 31 mei begint om 14.00 uur in Grand Café Hagedonk. De entree is gratis. Graag vooraf even aanmelden  via boekendonck@outlook.com,  telefoon 088-1172908, of persoonlijk bij Boekendonck tijdens de openingsuren.

   

  Prijsvraag Koningsdag

  De stand van Boekendonck op de vrijmarkt van Koningsdag trok veel belangstelling van jong en oud. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar was er een prijsvraag met drie vragen over bekende kinderboeken. Achttien kinderen deden eraan mee. Zij kregen allemaal een boekenprijs, die ze na een mailbericht in Boekendonck mochten ophalen.

   

  Vergeten in te leveren?

  Het uitlenen en terugbrengen van boeken gaat bij Boekendonck in goed vertrouwen en met flexibele leentermijn en dat gaat meestal goed. Toch maken wij ons bij de populaire jeugdboeken zorgen over twee zelf aangekochte titels, namelijk: ‘Koninklijke geheimen, gillende geiten en Nepalese hamburgers’ van Peter Hoogenboom en ‘De magische apotheek’ deel 1 van Anne Ruhe, die wij (en nieuwe lezers!) al meer dan een half jaar missen. Graag even nakijken!

   

  Boekendonck is van maandag tot en met donderdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Markt 5A (aparte zij-ingang bij Hagedonk), boekendonck@outlook.com. Boekendonck is ook te vinden op Facebook, Instagram en www.boekendonck.nl.

   

  Dinsdag 24 mei 2022
  PrinsenbeekBoekendoncklezingboeken
  • Prijswinnaars Koningsdag. (Foto: Boekendonck)
  0
  Reacties