Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Lezing en film Bert Haanstra in Boekendonck

  (Foto's: Boekendonck)
  Na de Dodenherdenking en de viering van Bevrijdingsdag is het tijd om weer eens terug te denken aan de wederopbouwperiode in ons land na de Tweede Wereldoorlog, vindt het team van Boekendonck. Filmer Bert Haanstra heeft daarover diverse mooie documentaires gemaakt. Op dinsdag 29 mei om 14.00 uur is er in Boekendonck een lezing over hem en een filmvertoning.

   

  Door Marjan van der Laken

  Boekendonck organiseert deze activiteit in samenwerking met de Salonbibliotheek Breda. Plaats: Grand Café Hagedonk, Markt 5a, Prinsenbeek. Iedereen is welkom. De entree is gratis en voor koffie wordt gezorgd. Wel verstandig om u even tevoren aan te melden bij Boekendonck, per mail of persoonlijk, dan staat u op de lijst en ligt uw kaartje klaar!

   

  Vier generaties in Bokenedonck

  Nog een leuk berichtje uit Boekendonck: Overgrootmoeder C. van de Muijsenberg, bewoonster van Hagedonk, kreeg vorig weekend gezellig koffiebezoek. Achterkleinzoon Kyan vermaakte zich met een boekje uit bibliotheek Boekendonck. En ondertussen kon zij met haar dochter, oma V. Leclercq-van de Muijsenberg (rechts), en kleindochter mama P. Dijkstra-Leclercq (links) even bijpraten.

   

  Openingstijden Boekendonck: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

  Zondag 13 mei 2018
  PrinsenbeekBoekendonckBert Haanstra
  (Foto's: Boekendonck)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.