groenrijk herfst 2022 728
 1. Jong en oud leest en zingt met Boekendonck

  Het was een ontspannen en gezellige voorleesochtend vrijdag in zorgcentrum Thebe Hagedonk. Een bijeenkomst van vrijwilligersbibliotheek Boekendonck ter gelegenheid van Nationale Ouderendag en de Kinderboekenweek, waar jong en oud zich thuis voelde.
  (Foto's: Boekendonck)

  Door Marjan van der Laken

  Eerst konden de vijftien peuters van Kober kinderopvang in Boekendonck kennismaken met onze bibliotheek, waar ze ook werden voorgelezen. Daarna was het feest voor jong en oud in het Grand Café van Hagedonk. Begeleid met accordeon- en gitaarmuziek van Rob Pollé en Wim Bervoets werden er liedjes gezongen. En er was koffie met heerlijke gebakjes van Boekendonck-medewerkster Jorien. Tot slot las Martin Verstegen aan de ouderen het kermisverhaal 'Koperen Ko' voor, waar alle aandacht voor was. Voor iedereen was er een meeneemtekst beschikbaar.

   

  De medewerkers van Boekendonck hopen dat deze ‘Voorleeskoffie’ na corona een nieuwe start kan zijn van het activiteitenprogramma. Het centrum hiervan blijft onze eigen bibliotheek, met haal- en brengpunt voor de Nieuwe Veste. Een plek waar iedereen dagelijks welkom is om boeken te lenen, een praatje te maken of van een kopje koffie of thee te genieten.

   

  Vergeet u niet op ons te stemmen bij de Rabo ClubSupport-actie van de Rabobank?

  Boekendonck is op maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Op vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. De vrijwilligersbibliotheek is gevestigd aan de Markt 5A (aparte zij-ingang Hagedonk), boekendonck@outlook.com. Boekendonck is ook te vinden op facebook, Instagram en www.boekendonck.nl

  Dinsdag 12 oktober 2021
  PrinsenbeekboekendonckNationale OuderendagKinderboekenweek
  (Foto's: Boekendonck)
  0
  Reacties