Groenrijk 728 kerst
 1. Lesje volleybal voor AH-medewerkers

  Volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek was één van de sportclubs die deelnam aan de Sportactie van Albert Heijn. Hierdoor kwam de club op het idee om een volleybalclinic voor de supermarktmedewerkers te organiseren.
  (Foto's: Volleybalvereniging Set Up)

   

  Door Peter Visschers

  Assistent-supermarktmanager Michèl van Boxtel gooide dit balletje op bij zijn personeel en maar liefst zeventien AH-medewerkers waren gelijk enthousiast. Afgelopen woensdag verruilden zij hun werkkleding voor een sportieve outfit.

   

  De training werd zorgvuldig opgebouwd door Set Up-trainers Helga en Wim-Pieter, zodat de kans op blessures minimaal was. In anderhalf uur tijd maakten de deelnemers zich de basisprincipes van het volleybal eigen. De training werd met een wedstrijdje afgesloten, waarbij zeer zeker wat talent werd gespot onder het AH personeel!

   

  Snoepcontract voor 'Clubheld' Sjan

  Als klap op de vuurpijl was er nog een grote verrassing voor ‘Clubheld’ Sjan van Zijp, die onlangs de derde plaats behaalde bij de ‘Clubhelden van de amateursport’-verkiezing. Sjan, de 'snoepjesmevrouw' van Set Up, kreeg uit handen van Michèl van Boxtel een heus snoepcontract, waarmee zij een jaar lang de snoeptrommel van Set Up kan vullen.

  De zeer geslaagde avond werd met een drankje en bitterballen afgesloten in De Drie Linden, de thuisbasis van volleybalvereniging Set Up.

  Dinsdag 21 november 2017
  PrinsenbeekvolleybalSet UpAlbert Heijn
  (Foto's: Volleybalvereniging Set Up)
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties