Regiobank bedrijfshypotheek 728
 1. Les Cheveux wordt Hair & Looks

  Nog maar twee weken na de bekendmaking dat Les Cheveux gaat stoppen, heeft zich een nieuwe ondernemer gemeld. De kapsalon aan de Markt in Prinsenbeek wordt per 1 september overgenomen door Ronald Martens (34) uit Breda, die hier de zeventiende vestiging van Hair & Looks kappers vestigt.
  Les Cheveux wordt Hair & Looks
  (Archieffoto)

  Dat hebben eigenaresse Annelies Maes (60) en Ronald Martens vandaag bekendgemaakt. De huidige medewerksters blijven in de kapsalon werken.

   

  Maes zegt heel blij te zijn dat de kapsalon op deze plek doorgaat. Na bijna 35 jaar had ze het pand verkocht aan een Prinsenbeekse ondernemer. Die gaat het nu verhuren aan Hair & Looks kappers.

   

  Martens geeft aan dat in de Prinsenbeekse salon voorlopig alles op dezelfde voet doorgaat. ,,Er komen wel dingen bij, zoals pruik- en haarwerken en hairextensions. En we werken met het merk Kevin Murphy. Nieuw zijn ook de abonnementen, waarmee de klanten voor een vast bedrag per maand bij ons terecht kunnen.’’ Het is de bedoeling dat de zaak nog wordt verbouwd, maar dat komt later.

   

  Martens is zelf geen kapper, maar heeft met die in Prinsenbeek erbij straks wel zeventien kapperszaken. In Breda is Hair & Looks gevestigd in het Ginneken en de Hoge Vucht. Elf jaar geleden is de ondernemer gestart met een kapperszaak in Breda en vijf jaar terug is hij begonnen met uitbreiden. ,,Voorlopig is dit de laatste’’, verklaart hij. Behalve in Breda zijn er zaken van Hair & Looks in Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Zaltbommel, Werkendam, Oosterhout, Raamsdonksveer, Best, Helmond, Helvoirt, Drunen en Udenhout.

  Donderdag 28 juli 2022
  PrinsenbeekLes CheveuxkapsalonHair & Looks
  Les Cheveux wordt Hair & Looks
  (Archieffoto)
  0
  Reacties