Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Ladies Fair Prinsenbeek gestopt

  Er komt geen nieuwe Ladies Fair Prinsenbeek meer. ‘Na zes mooie edities stopt de Ladies Fair’, is te lezen op de facebookpagina van de inmiddels opgeheven Stichting Ladies Fair Prinsenbeek.
  Ladies Fair in 2019 bij De Kuil.

  Dit betekent het einde van de activiteiten van de stichting, die sinds 2014 jaarlijks de goedbezochte buitenmarkt voor dames organiseerde, eerst in de tuin van mede-initiatiefneemster Mariska Verdaasdonk en vervolgens ook bij De Nispenhoeve en op het terrein van zwembad De Kuil. Later nam de Ladies Fair ook het initiatief voor een aantal netwerkavonden. 

   

  Aanleiding voor het opheffen van de stichting is onder meer de coronapandemie, aldus Verdaasdonk, die wijst op de gevolgen die dit heeft gehad voor ondernemers, de sponsorwerving en het eigen budget.

   

  De Stichting Ladies Fair Prinsenbeek is in 2014 opgericht naar het idee van Elles van Alphen en Mariska Verdaasdonk. Beide vrouwelijke ondernemers vroegen zich af hoe ze aan hun bedrijf meer bekendheid konden geven. Toen zij in hun omgeving rondkeken, bleken er nog vele andere vrouwelijke ondernemers te zijn. De stichting organiseerde sindsdien in het voorjaar de populaire Ladies Fair Prinsenbeek. In 2017 kwam daar de netwerkavond bij.

   

  Maandag 23 januari 2023
  Ladies Fair in 2019 bij De Kuil.
  0
  [nexturl]
  Reacties