Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Laatste Rally Via Bellare

  Laatste Rally Via Bellare
  (Stichting Via Bellare)
  De tiende en tevens laatste Rally Via Bellare wordt op zaterdag 21 april verreden. De ontvangst van de deelnemende equipes is dit jaar vanaf 08.30 uur bij restaurant De Peer aan de Oude Liesboslaan.

   

  Door Stichting Via Bellare

  De eerste equipe zal om 09.15 uur starten vanaf de parkeerplaats. De start is een waar spektakel! Er rijden prachtige oude oldtimers mee, maar ook snelle sportwagens.

   

  De rally wordt georganiseerd voor Stichting Via Bellare. Dit is een stichting die zich als doel stelt: het bevorderen van het welzijn en de verhoging van de levenskwaliteit van ambitieuze jongeren met een hoge (cervicale) dwarslaesie. De stichting is een initiatief van Daniel Boot en zijn ouders. Daniel heeft als gevolg van een ongeluk een hoge dwarslaesie en organiseert met behulp van de stichting verschillende activiteiten die jongeren met een dwarslaesie moeten stimuleren in een ambitieuzere levensinvulling. Bezoekt u ook eens de website www.viabellare.nl.

   

  Het is de laatste editie omdat we op het hoogtepunt willen stoppen en willen gaan verkennen om volgend jaar een nieuwe andere activiteit te gaan organiseren.

  Zaterdag 14 april 2018
  PrinsenbeekRally Via Bellaredwarslaesie
  Laatste Rally Via Bellare
  (Stichting Via Bellare)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.