Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Laatste keer handwerkspullen in Keniawinkeltje

  Laatste keer handwerkspullen in Keniawinkeltje
  Het Keniawinkeltje heeft komend weekend heel veel handwerk- en handenarbeidspullen. Het is tevens de laatste keer dat die daar worden verkocht. Ook is er extra plaats ingeruimd voor paasartikelen.

   

  Door Ria Bekkers

  We hebben een enorm uitgebreid assortiment handwerk- en handenarbeidspullen, dus sla uw voorraad in. Maar ook gewoon om te snuffelen is het al leuk.

   

  In de loop van het jaar hebben we alles met betrekking tot Pasen bewaard en het is verrassend hoeveel er dan wordt opgespaard. Ook daarvoor hebben we de komende weken een speciale plaats. Dus, wilt u al een beetje in paassfeer komen, kom snuffelen...

   

  Afgelopen weekend was het een genot om met dat zachte weer een groot gedeelte van de voorraad buiten uit te kunnen stallen. Aangevuld met wat er in het weekend dan nog bijgebracht werd, was het zaterdag om drie uur even paniek: Hoe krijgen we het weer opgeruimd? Maar het lukt altijd weer en zeker toen we tenslotte het geld telden, waren we weer helemaal fit: €230 winkelopbrengst en €96 in de giftenpot.

   

  Het Keniawinkeltje aan de Groenstraat 42 verkoopt tweedehands spullen die gratis door dorpsgenoten en andere donateurs beschikbaar worden gesteld. De opbrengst is voor scholenprojecten in Kenia. Iedereen is welkom in het Keniawinkeltje op vrijdag en zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur (telefoon 5429310).

  Dinsdag 13 maart 2018
  PrinsenbeekKeniawinkeltjetweedehands spullenKeniascholenproject
  Laatste keer handwerkspullen in Keniawinkeltje
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.