Trined 728
 1. De Kuil waarschijnlijk in vakantie open

  Het ziet ernaar uit dat badgasten tijdens de zomervakantie welkom zijn in zwembad De Kuil in Prinsenbeek. ‘Gisteravond hebben we overleg gehad en we kunnen melden dat het voor 95 procent zeker is dat De Kuil deze zomer open gaat’, meldt Werkgroep De Kuil, die nog naarstig op zoek is naar badmeesters.
  De Kuil waarschijnlijk in vakantie open

  Lange tijd was er onzekerheid over de mogelijkheden vanwege de coronaregels. Er is nog steeds een aantal knelpunten waar de werkgroep tegenaan loopt, maar de groep verwacht die de komende weken te kunnen oplossen.

   

  ‘Uiteraard gaan wij ons zoveel mogelijk houden aan de coronamaatregelen en rekenen we erop dat onze bezoekers dat ook zullen doen.’ Om die reden zal mogelijk rekening gehouden moeten worden met een online reserveringssysteem.

   

  ‘Helaas zal er dit jaar geen ‘slipper voor een flipper’ mogelijk zijn. De bezoekers mogen uiteraard wel zelf hun opblaasbare luchtbedden, emmertjes en schepjes meebrengen. De luchtbedden kunnen gewoon worden opgepompt bij de vrijwilligersruimte.’

   

  De Kuil gaat tijdens de zomervakantie bij mooi weer open van van 11 juli tot en met 23 augustus.

   

  Badmeesters

  Werkgroep De Kuil is nog op zoek naar badmeesters. Die ontvangen een vergoeding. Belangstellenden dienen aantoonbaar te beschikken over minimaal zwemvaardigheid 2. Aanmelden kan via info@dekuilprinsenbeek.nl.

  Woensdag 03 juni 2020
  Prinsenbeekzwembad De Kuilvakantiecorona
  De Kuil waarschijnlijk in vakantie open
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.