Trined 728
 1. Koningsdag mét tent en opening Markt

  De kogel is door de kerk; Koningsdag keert op veler verzoek in 2020 terug naar de Markt in Prinsenbeek. Mét een tent én feestelijkheden rondom de opening van het nieuwe marktplein. Dit meldt het Oranjecomité Prinsenbeek (OCP), dat in 2020 tevens het 55-jarig bestaan viert en dit keer samenwerkt met de Stichting Opening Nieuwe Markt Prinsenbeek.
  Koningsdag mét tent en opening Markt

  Door OCP en Stichting Opening Nieuwe Markt

  Het bestuur van het Oranje Comité Prinsenbeek is alweer enige weken druk aan de slag om Koningsdag 2020 te organiseren. Dit jaar met wel een héél erg feestelijk tintje. Het OCP bestaat volgend jaar 55 jaar en Koningsdag valt ook samen met de feestelijke opening van de nieuwe Markt. Kortom, reden genoeg om er samen met de Stichting Opening Nieuwe Markt Prinsenbeek een prachtig lang feestweekend van te maken!

   

  Opening Markt

  De feestelijke opening van de Markt is op zaterdagmiddag 25 april en die avond is het openingsfeest. Zondagmiddag 26 april volgt een smartlappenbal en Koningsdag zelf vieren we op maandag 27 april. Dit alles in een grote tent op de Markt.

   

  Kindervrijmarkt

  Koningsdag kan natuurlijk niet zonder de fantastische kindervrijmarkt, (sportieve) activiteiten, verschillende muzikale optredens, dansacts en veel gezelligheid. Wat het allemaal precies gaat worden, kunnen we nog niet verklappen. Maar reserveer dit lange weekend alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent! Te zijner tijd ontvangen omwonenden ook nadere informatie.

   

  Volg ons op Facebook en Instagram om van de laatste feestelijke ontwikkelingen op de hoogte te zijn (Oranjefeest Prinsenbeek).

  Donderdag 21 november 2019
  PrinsenbeekKoningsdagOranjefeesttentMarkt
  Koningsdag mét tent en opening Markt
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.