Groenrijk zomergoed
  1. Kinder- en natuurcoaching ‘Bij Paula Natuurlijk’

    Paula Brans van ‘Topkindercoaching’ in Prinsenbeek heeft de activiteiten van haar praktijk uitgebreid met natuurcoaching voor kinderen, jongeren en hun ouders. Bij die combinatie van kinder- en natuurcoaching past ook een nieuwe naam en dat is ‘Bij Paula Natuurlijk’. Zaterdag 20 april organiseert de praktijk een open dag.

    Door Paula Brans

    In mijn praktijk werk ik met natuurlijke elementen, maar ik coach ook in de natuur zelf. De natuur werkt immers helend. Door de natuur in te gaan ervaar je meteen dat er van alles in beweging komt. Door dat te voelen en erbij stil te staan, komt in beeld wat aandacht mag krijgen en waaraan gewerkt mag worden. De inzichten komen vanzelf, die zitten namelijk in jou! Je wordt weer wie je van nature bent. Coachen met de natuur verdiept en versnelt het proces en de veranderingen zijn veelal blijvend. Ik begeleid je in dit proces op een professionele en aangename manier, zonder oordeel.  

     

    Er kan hulp worden geboden bij hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, zelfvertrouwen en vertrouwen in de ander, angsten en onzekerheid, sociale vaardigheden, reguleren van emoties en prikkels, slaapproblemen, concentratie en spanning.

     

    Training sociale vaardigheid ‘In je natuur’ voor kinderen

    Ook bied ik een waardevolle training sociale vaardigheid ‘In je natuur’ aan. Hierdoor leert je kind omgaan met anderen, maar het leert ook veel over zichzelf. We gaan in de natuur bewegen en oefeningen doen. De natuur helpt; die spiegelt feilloos wie je kind is en wat het nodig heeft. Daardoor ervaart je kind waar zijn kracht zit en wordt het omgaan met andere mensen gemakkelijker. Het is fijn om dit samen met andere kinderen (maximaal zes) te doen, omdat je van elkaar kunt leren.

     

    Deze training is voor kinderen van 6 tot 12 jaar en wordt gegeven in de Hooiberg in Prinsenbeek op maandag van 15.30 tot 16.30 uur. Data: 27 mei, 3 juni, 10 juni, 17 juni, 24 juni en 1 juli. Speciale aanbieding hiervoor in april! Ook inzetbaar op scholen in verschillende vormen.

     

    ‘Sparren maar’-sessie

    Voor jongeren en volwassenen is er een eenmalige sessie in de vorm van ‘Sparren maar’ of een coachingstraject in de vorm van ‘In je natuurlijke kracht’. Voor de ‘Sparren maar’-sessie is de hele maand april een speciale prijs!

     

    Natural Mindfulness

    Om balans en ontspanning te ervaren organiseer ik als natural mindfulnesstrainer ook mindfulness in de natuur. Dit in de vorm van mindful wandelen en mindful suppen. Ook heel geschikt voor bedrijven die werken aan vitaliteit en welzijn van hun personeel.

     

    Kortom expertise genoeg! Wil je meer informatie stuur dan een mail naar: info@bijpaulanatuurlijk.nl of kijk op www.bijpaulanatuurlijk.nl. Of nog leuker, breng een bezoekje aan mijn praktijk tijdens de open dag op zaterdag 20 april van 10.00 tot 14.00 uur aan de Rijtseweg 13 in Prinsenbeek.

     

    Let op: In april krijg je een speciale prijs voor een ‘Sparren maar’-sessie en de sociale vaardigheidstraining ‘In je natuur’.

     

    Volg me via: Facebook en Instagram Bij Paula Natuurlijk en bij Paula Natuurlijk Mindfulwandelen.

    Zondag 14 april 2024
    Prinsenbeekcoachnatuurkindercoachmindfulnesswandelelensociale vaardigheidstraining
    Deel dit artikel op:
    1
    [nexturl]
    Reacties