Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Kijkje achter schermen Royal Cosun voor Rotary

  Kijkje achter schermen Royal Cosun voor Rotary
  Leden van Rotary Club Prinsenbeek (RCP) en andere geinteresseerden kregen maandagavond een kijkje achter de schermen bij Royal Cosun. In Zaal Marktzicht verzorgde Maaike van den Maagdenberg, lid van de concerndirectie, een presentatie.

   

  Door Hans Bakker

  Cosun is bekend van de merken Aviko en SuikerUnie. Thema’s waren boerencoöperatie & internationaal concern, duurzaamheid in beleid & praktijk en communicatie over voeding & gezondheid.

   

  De Prinsenbeekse Rotary (RCP) is onderdeel van Rotary International en steunt internationaal projecten zoals ‘Polio de wereld uit’. RCP onderneemt ook veel lokale serviceprojecten, zoals de huifkarrentocht met bewoners van Hagedonk, de eerste jaren van WinterWonderBeek en recent ‘Heel Prinsenbeek Bakt en Bruncht’ met Heemkundekring Op de Beek, gericht op samenhang in het dorp en ‘iets Beeks eigens’ op de nieuwe markt in 2019.

   

  Motto van Rotary is ‘Service above Self’. Belangrijk is kennis- en ervaringsuitwisseling en leren over/van anderen. Daar passen bezoeken bij aan organisaties/bedrijven en lezingen zoals deze Cosun-presentatie.

   

  Geïnteresseerd in RCP en/of in dergelijke bijeenkomsten in de toekomst? Stuur een mailtje naar de secretaris Marieke de Jong: mgm.dejong@planet.nl. We reageren snel.

  Dinsdag 12 juni 2018
  PrinsenbeekRotary
  Kijkje achter schermen Royal Cosun voor Rotary
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.