Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Kerstconcerten Princenhage’s Mannenkoor

  Het Princenhage’s Mannenkoor verzorgt deze maand weer enkele kerstconcerten. Zondag 11 december zingt het koor in de Johanneskerk in Princenhage en zondag 18 december in De Zilverberk in Prinsenbeek.
  Kerstconcerten Princenhage’s Mannenkoor
  (Foto: Princenhage's Mannenkoor)

  Door Jan van Opstal

  Allereerst dus op 11 december in de Johanneskerk in de Dreef in Princenhage. Dit in samenwerking met het blokfluitensemble Crêpe Padoek. Aanvang: 14.30 uur.

   

  Het Princenhage’s Mannenkoor brengt een gevarieerd programma kerstliederen, oude bekende, maar ook wat modernere werken. Het koor staat onder leiding van dirigent Ad Vergouwen en wordt op de piano begeleid door Floris van Riel.

   

  Crêpe Padoek bestaat uit vier personen. Deze ervaren musici spelen al vele jaren samen in kwartet of triovorm. Ze bespelen vele soorten blokfluiten zoals de bekende sopraan, alt en tenor, maar ook basset, grootbas en contrabas. De naam Crêpe Padoek verwijst naar de transparante samenklank van de blokfluiten.

   

  De Zilverberk

  Op 18 december om 14.30 uur verzorgt het Princenhage’s Mannenkoor een kerstconcert in De Zilverberk te Prinsenbeek, met ook weer een gevarieerd programma onder leiding van dirigent Ad Vergouwen. Het koor wordt dan aan de piano begeleid door Paul van Gulik.

   

  De entree is gratis en iedereen is welkom.

  Dinsdag 06 december 2022
  PrinsenbeekPrinenhage's Mannenkoorkerstconcert
  Kerstconcerten Princenhage’s Mannenkoor
  (Foto: Princenhage's Mannenkoor)
  0
  [nexturl]
  Reacties