1. Kerstbomen Klepperbekken voor 'Hoog Bezoek'

  CV de Klepperbekken verkopen al voor het zesde jaar kerstbomen. Dit jaar gebeurt dat op de zaterdagen 8 en 15 december. De opbrengst is voor de wagen in aanbouw 'Hoog Bezoek'.

  Door CV de Klepperbekken

  Dat het bouwen van een carnavalswagen veel geld kost is inmiddels bekend. Gelukkig zijn er tal van sponsoren die clubs helpen om hun begroting rond te zetten. Ook bij de Klepperbekken is dat het geval en daar zijn ze uiterst dankbaar voor. Zo’n 8 à 9 jaar geleden is het idee ontstaan om wat extra inkomsten te gaan genereren door het kweken van kerstbomen en deze te verkopen.

   

  Destijds zijn de eerste bomen aangeplant en drie jaar later waren die klaar voor de verkoop. Jaarlijks worden er nieuwe bomen geplant, zodat ze nog enkele jaren door kunnen met de verkoop. Inmiddels is het dus het zesde jaar dat er mooie kerstbomen gekocht kunnen worden bij CV de Klepperbekken, bij hun bouwplaats aan de Brielsedreef 72. Daar worden de bomen ook opgekweekt, met dank aan het bouwadres dat de grond beschikbaar stelt voor de teelt van de bomen. Sinds een aantal jaren stellen de Klepperbekken ook een aantal bomen beschikbaar voor de aankleding van WinterWonderBeek.

   

  ‘Hoog Bezoek’

  Vorig jaar heeft de club geen wagen gebouwd, maar dit jaar gaan ze er weer vol tegenaan om hun wagen met het motto ‘Hoog Bezoek’ door de straten van Boemeldonck te laten rijden op carnavalszondag. Wilt u deze club steunen dan kan dat dus door bijvoorbeeld de aankoop van een kerstboom. De verkoop vindt plaats op zaterdag 8 en 15 december aanstaande. Informatie is verkrijgbaar via sponsoring@cvdeklepperbekken.nl.

  Woensdag 05 december 2018
  Prinsenbeekkerstbomencarnavalcarnavalsclub
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.