1. Kerst in Keniawinkeltje

  Kerst in Keniawinkeltje
  (Archieffoto)
  ,,Het leek een onmogelijke klus, van een chaos aan spullen een mooie kerstwinkel maken. Maar het is onze vrijwilligers weer gelukt’’, aldus Ria Bekkers van het Keniaproject Prinsenbeek.  

  Door Ria Bekkers

  Hoewel we de komende drie weken vooral veel kerstspullen hebben, kunnen we van de voorraad die overgebleven is de winkel elke week toch een ander aanzien geven. De moeite waard om elke week even te komen.

  In het weekend tussen Kerstmis en Nieuwjaar gaan we met leuke aanbiedingen onze enorme voorraad boeken en platen eruit knallen. Want we zijn natuurlijk erg blij met alle boeken die gebracht worden, maar de beperkte ruimte gaat een rol spelen. Dus: Black Friday!

   

  Oliebollen

  Wijnand gaat ook dit jaar weer oliebollen voor ons bakken op maandag 31 december. Tussen 13.00 en 15.00 uur ophalen. Bestellen kan in de winkel, telefonisch (5429310) of via de mail (riabekkers@hotmail.com ). We zijn erg blij met onze twee stagiaires (sociale stage van Markenhage) Jamie en Robin, die behalve voor de winkel ook voor de oliebollenverkoop zorgen.

   

  Afgelopen weekend werd weer met een mooi resultaat afgesloten: €274,60 en 102,90 in de giftenbox. Maria leegde de  emballagebox bij Jumbo: €71,85.  Dank aan alle gevers.

   

  Het Keniawinkeltje aan de Groenstraat 42 verkoopt tweedehands spullen die gratis door dorpsgenoten en andere donateurs beschikbaar worden gesteld. De opbrengst is voor scholenprojecten in Kenia. Iedereen is welkom in het Keniawinkeltje op vrijdag en zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur (telefoon 5429310).

  Donderdag 06 december 2018
  PrinsenbeekKeniawinkeltje
  Kerst in Keniawinkeltje
  (Archieffoto)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.